Selecteer een pagina

Over mij

Mijn werk als advocaat en mediator doe ik met passie. Niet alleen de juridische kant van uw zaak, maar zeker ook mijn persoonlijke benadering en betrokkenheid met u maakt mijn werk als advocaat en mediator zo boeiend. Iedere cliënt heeft zijn of haar eigen verhaal en situatie en heeft behoefte aan een goede, praktische en realistische aanpak. Het feit dat ik mensen écht kan helpen en daadwerkelijk het verschil kan maken, maakt dat ik mijn werk met zo veel plezier doe.

Oplossingen

Samen met mijn cliënt(en) zoek ik oplossingen die recht doen aan hun belangen en aan de situatie en die gericht zijn op een duurzaam positief resultaat. Dit voorkomt dat partijen op termijn weer tegenover elkaar staan. Mijn aanpak is erop gericht om een voor mijn cliënt(en) optimale regeling tot stand te brengen. Ik neem hierbij in aanmerking dat (ex)partners vaak nog met elkaar verder moeten als ouders van hun kinderen. Daarom streef ik ernaar om een kwestie door middel van mediation of constructief overleg op te lossen. Als advocaat weet ik dat procedures een enorme impact hebben op alle betrokkenen. Daar komt bij dat een uitspraak van de rechter zeker niet in alle gevallen een échte oplossing biedt. In al die jaren dat ik als advocaat en mediator werk, heb ik ervaren dat als mediation of overleg mogelijk is, dit mijn cliënt(en) zoveel meer biedt dan de beslissing uit handen te geven aan de rechter.

Specialisatie

In 1994 ben ik als advocaat beëdigd en in 2002 heb ik bij de vFAS zowel de juridische specialisatieopleiding familierecht als de specialisatieopleiding tot vFAS-scheidingsmediator voltooid. Ik ben als advocaat en als mediator aangesloten bij de vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en bij het Netwerk Familierecht Advocaat (NFA). Daarnaast ben ik gecertificeerd mediator bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Uiteraard ben ik als advocaat ook ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). 

Ik ben getrouwd, heb vier kinderen en beoefen diverse sporten.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Neemt u gerust contact op. Ik help u graag verder.

Marie-Suzanne van Waesberghe

070 517 01 63

info@waesberghe.nl

Postbus 6
2240 AA Wassenaar